Mijn bedrijf groeit, maar kan mijn computersysteem dat wel aan?

Bij groei van uw organisatie of bijvoorbeeld een bedrijfsovername komt veel kijken. U moet mogelijk extra personeel aannemen of verhuizen naar een groter pand. Ook uw ICT-infrastructuur moet op maat gemaakt worden. Zijn er systemen die u kunt uitbreiden of die u beter kunt afstoten? Kunnen verschillende systemen met elkaar communiceren of is het mogelijk ze samen te voegen? Het is tijd voor een inventarisatie. Dit kunt u laten doen door een business consultant die naast de inventarisatie een plan voor u kan uitwerken. Wanneer nodig kunt u tijdelijk extra mankracht inschakelen of werk uitbesteden aan een externe partij.

Afdrukken E-mail

Hoe veilig is mijn data als alles online opgeslagen wordt?

Online software gebruiken betekent dat uw data en software op computers wordt opgeslagen die in datacenters van gespecialiseerde providers staan. Deze providers zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en de beveiliging van deze servers en dus ook van uw software en data. Beveiliging is onderdeel van de dienstverlening en heeft hoge prioriteit. De vraag die u zichzelf kunt stellen, is of u de beveiliging van uw systemen zelf beter kunt organiseren. We helpen u graag het antwoord op deze vraag te vinden.

Afdrukken E-mail

Cloud computing

Veel bedrijven werken inmiddels via de zogeheten ‘cloud’. Cloud computing houdt in dat hardware, software en data via een netwerk van externe computers aangeboden wordt. Aanbieders van clouddiensten zijn internetproviders die software en platforms aanbieden waarop u uw bedrijfssoftware kunt laten draaien. U bent hierdoor als bedrijf niet verantwoordelijk voor het onderhoud van deze computers, maar neemt alleen af wat u nodig heeft. Dit kan u een flinke besparing opleveren. In hoeverre cloud computing iets is voor uw bedrijf, hangt onder andere af van kritische bedrijfsprocessen binnen uw organisatie en de beschikbaarheid van ICT-personeel. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Afdrukken E-mail

Uw cloud gids

Tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Cloudservices. Het Nieuwe Werken. Termen die u ongetwijfeld kent. Maar wat betekenen ze precies en hoe brengt u het in praktijk? Digital Office helpt u op weg. Digital Office is letterlijk: uw kantoor digitaal. De kantoorsoftware, hardware waarmee u uw administratie digitaliseert, servers voor uw bedrijfsspecifieke applicaties: eigenlijk kan alles waar u mee werkt, digitaal behandeld worden. Het voordeel van digitaal kantoor is dat u en uw medewerkers met een laptop, tablet of smartphone overal toegang hebben tot het volledige kantoornetwerk.

Features

  • Clean and very lightweight code
  • 17 eye-catching transition effects
  • Fully responsive including all effects
  • Uses hardware accelerated CSS3 animations
  • Supports HTML captions
  • Swipe navigation on mobile devices
  • Built with HTML5, CSS3, PHP 5.3+ and the latest jQuery version
  • Works with Joomla and WordPress

Afdrukken E-mail

Wat doet Digital Office?

Digital Office inventariseert uw situatie en wensen. Op basis daarvan adviseren wij u om wel of niet over te stappen naar Het Nieuwe Werken. Niet digitaal is gaan werken is dus een mogelijke uitkomst. Is het advies wél overstappen, dan krijgt u daar een stappenplan bij.
De implementatie van digitaal werken kunt u zelf doen of Digital Office doet dat voor u. Dan verzorgen wij de implementatie van digitaal werken op uw kantoor en leveren we ondersteuning en begeleiding. Digital Office is uw gids tijdens de overgang naar Het Nieuwe Werken.

Afdrukken E-mail